Акцент на деняВИЖ ВСИЧКИ

Черен ден по пътищата

08 февруари 2018 | 14:58

Тежки катастрофи в страната взеха жертви в предпоследния работен ден на седмицата.
Един човек загина при катастрофа на път Е-79 край Белотинци. Сигналът за пътния инцидент е подаден малко преди 06.00 часа тази сутрин. По първоначални данни на път Е-79, край Белотинци, челно са се ударили лек автомобил и лекотоварен бус. В резултат на удара е загинал водачът на леката кола, а другият водач - откаран в болнично заведение. Движението в участъка на инцидента бе временно спряно, беше въведен обходен маршрут.
Трима души загинаха при катастрофата на 382 км от АМ „Хемус“ . Сигнал за тежкия пътен инцидент е подаден малко преди 10.00 часа. По първоначални данни на АМ „Хемус“, в района на села Невша в посока Варна, лек автомобил е застигнал камион с ремарке и се е врязал в него. От удара трима души от колата са починали на място. Движението в района бе затруднено, въведен бе обходен маршрут.
Двама души пострадаха при катастрофа между Враца и Криводол. Тежкият инцидент е станал към 13.00 часа. Лек автомобил с монтанска регистрация е пътувал към Враца и се е ударил челно в идващия насреща автомобил с врачанска регистрация. Двамата водачи са откарани по спешност във врачанската болница. Пътният участък бе затворен до извозване на катастрофиралите коли.


Агенция „Фокус“
Враца: Двама души са пострадали при катастрофата между Враца и Криводол

Двама души са ранени при катастрофата между Враца и Криводол, съобщиха за Радио „Фокус“ – Видин от Пътна полиция – Враца. Тежкият инцидент на пътя е станал към 13.00 часа. Лек автомобил с монтанска регистрация е пътувал към Враца и се е ударил челно в идващия насреща автомобил с врачанска регистрация. Двамата водачи са откарани по спешност във врачанската болница. Полицията е затворила пътния участък до извозване на катастрофиралите коли.
Анна ЛОЗАНОВА

Агенция „Фокус“
АПИ: Въведен е обходен маршрут на пътя III-101 Лиляче - Криводол през път III-1302 Краводер - Пудрия – Криводол

Ограничено е движението по път III-101 Лиляче - Криводол поради пътнотранспортно произшествие. Обходен маршрут: път I-1 Враца - Краводер - път III-1302 Краводер - Пудрия - Големо Бабино - Криводол. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Агенция „Фокус“
Враца: Един човек е пострадал при челен удар между два леки автомобила преди град Криводол

Един човек е пострадал при челен удар между два леки автомобила преди град Криводол, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Инцидентът е станал на пътя Враца - Криводол на десен завой. Единият автомобил е с врачанка регистрация, а другият - с монтанска. Няма загинали хора, но вследствие на удара единият от шофьорите е пострадал, бил е с болки в гърдите.
На мястото на пътния инцидент са се образували колони от автомобили и в двете посоки на движение. На мястото е пристигнал полицейски екип. Движението ще остане затворено до установяване на здравословното състояние на пострадалия мъж.

Агенция „Фокус“
Варна: Трима души са загинали при катастрофата на 382 км от АМ „Хемус“

Трима души са загинали при катастрофата на 382 км от АМ „Хемус“ . Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигнал за тежкия пътен инцидент е подаден малко преди 10.00 часа. По първоначални данни на АМ „Хемус“, в района на села Невша в посока Варна, лек автомобил е застигнал камион с ремарке и се е врязал в него. От удара трима души от колата са починали на място. Извършва се оглед. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на причините за инцидента продължава.
Временно е затворена автомагистралата от Нови пазар до Ветрено. въведен е обходен маршрут: пътен възел Невша - път I-2 – пътен възел Ветрино

Агенция „Фокус“
Варна: Катастрофа е станала на 382 км на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна, образувала се е колона от товарни автомобили

Катастрофа е станала на 382 км на автомагистрала „Хемус“ в посока Варна, съобщи слушател на Радио „Фокус“. Образували са се колони от товарни автомобили.

Агенция „Фокус“
АПИ: Временно е ограничено движението по АМ "Хемус" при км 382 в посока Варна

Временно е ограничено движението по АМ "Хемус" при км 382 в посока Варна, поради ПТП. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) Обходен маршрут: п.в. Невша - път I-2 - п.в. Ветрино.

Агенция „Фокус“
София: Ограничено е движението по път III-822 Ихтиман - Самоков при Ново село поради пътнотранспортно произшествие

Ограничено е движението по път III-822 Ихтиман - Самоков при Ново село поради пътнотранспортно произшествие. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Движението се извършва по обходен маршрут: път Самоков - Гуцал - Долна Баня - Костенец.

Агенция „Фокус“
Монтана: Един човек е загинал при катастрофа на път Е-79 край Белотинци, движението временно е спряно
.
Един човек е загинал при катастрофа на път Е-79 край Белотинци, движението в района временно е спряно. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът за пътния инцидент е подаден малко преди 06.00 часа тази сутрин. По първоначални данни на път Е-79, край Белотинци, челно са се ударили лек автомобил и лекотоварен бус. В резултат на удара е загинал водачът на леката кола, а другият водач - откаран в болнично заведение. Извършва се оглед. Пътни полицаи са на място и регулират движението.
Обходен маршрут:
- в посока Монтана-Видин: по път III-112 Монтана – Доктор Йосифово – Тополовец – Добри дол; път II-11 Добри дол – Арчар – Дунавци;
-в посока Видин-Монтана: по път III-114 Ружинци – Тополовец; път III-112 Тополовец – Доктор Йосифово – Монтана.

Агенция „Фокус“
Лек автомобил е катастрофирал на главния път София-Русе, на около 20 км преди Русе

Лек автомобил е катастрофирал на главния път София-Русе, на около 20 км преди Русе. Това съобщиха за Агенция „Фокус“ от пресцентъра на ОДМВР -Русе. Сигналът за инцидента е подаден към 08.00 часа. Движението не е затруднено, няма пострадали.

Агенция „Фокус“
МВР: Един човек е загинал, а 16 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие

Един човек е загинал, а 16 са пострадали при катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Общо в страната са станали 11 тежки пътнотранспортни произшествия. В София са регистрирани 133 леки катастрофи, при които няма пострадали.

Агенция „Фокус“
София: ТИР и лек автомобил са катастрофирали при кръговото кръстовище на пл. "Сточна гара

ТИР и лек автомобил са катастрофирали при кръговото кръстовище на пл. "Сточна гара", предаде репортер на Агенция ,,Фокус”. Няма пострадали хора, нанесени са само материални щети върху превозните средства. На място все още няма екип на ,,Пътна полиция”, движението не е затруднено.