СофияВИЖ ВСИЧКИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

17 май 2022 | 07:14

Снимка: Софийска вода

София. „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството. Днес във връзка с извършване на строително-монтажни работи до бл. 401, ж.к. „Младост“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 324 А, бл. 324, бл. 333, бл. 334, бл. 335 и жилищна сграда между бл. 334 и бл. 335.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 333.

На 17 май 2022 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Янко Сакъзов“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Янко Сакъзов“ от бул. „Васил Левски“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“
ул. „Проф. Асен Златарев“ от ул. „Върбица“ до бул. „Янко Сакъзов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Янко Сакъзов“ на кръстовището в ул. „Сан Стефано“.

На 17 май 2022 г. (вторник) във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Сергин Сердарски“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Сергин Сердарски“ между ул. „Съединение“ и ул. „Могила“
ул. „Могила“ между ул. „Сергин Сердарски“ и ул. „Теменуга“, ул. „Роза“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сергин Сердарски“ на кръстовището с ул. „Рашовец“.

На 17 май 2022 г. (вторник) във връзка с извършване на строително-монтажни работи на във в.з. Врана – Лозен триъгълника се налага спиране на водоподаването от 23:00 часа до 03:00 часа на 18.05.2022 г. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. Врана - Лозен триъгълника

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цариградско шосе“ на кръстовището в ул. „Стар Лозенски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!