ОбществоВИЖ ВСИЧКИ

Изложба и дискусия по повод 30-годишния юбилей на Американския университет в България

15 септември 2021 | 13:19

Снимка: Интеримидж

София. Американският университет в България (АУБ) ще проведе дискусия по повод 30-годишния юбилей на висшето учебно заведение и изложбата „Напред и нагоре“, която вече може да бъде разгледана на „Моста на влюбените“ до НДК. Това съобщиха от пресцентъра на Интеримидж.

Дискусията ще се проведе на 16 септември, четвъртък, от 18.00 ч., в литературен клуб „Перото“ в НДК и в нея ще участват част от изтъкнатите възпитаници на АУБ, които са включени и в изложбата. Срещата разговор ще събере официални гости, възпитаници и домакините от АУБ, за да поговорят за успехите на завършилите висшето учебно заведение и да отбележат 30-годишния юбилей на университета.

Експозицията „Напред и нагоре“ се организира с подкрепата на Столична община и представя знакови моменти от историята на АУБ и някои от най-забележителните възпитаници, които са позитивен пример за личности, работещи активно както за собственото си развитие, така и за благосъстоянието на обществото. Изложбата може да бъде разгледана до края на седмицата.

Предвид епидемичната обстановка събитието ще протече при засилени мерки с грижа за здравето и безопасността на всички присъстващи и съгласно актуалните мерки. За всички, които прояват интерес, събитието ще се стриймва онлайн на следния адрес: https://www.facebook.com/AUBGcurious