ТрафикВИЖ ВСИЧКИ

Във връзка с реализация на проект „Кръгово кръстовище между бул. „България“ и ул. „Полк. Дичо Петров“ в Смолян е въведена временна организация на движението

15 септември 2021 | 13:12

Снимка: Община Смолян

Смолян. Във връзка с реализация на проект: „Кръгово кръстовище между бул. “България“ и ул. “Полк. Дичо Петров“ от днес, 15 септември, до 22 септември т. . е въведена временна организация на движението на територията на община Смолян. Това съобщиха от пресцентъра на община Смолян. Първият етап на проекта включва седем работни участъка с различна дължина, намиращи се върху тротоара и разделителната ивица в зоната на кръстовището и централния остров. При втория етап строително-монтажните работи ще се изпълняват върху пътното платно. Пешеходното движение няма да бъде засегнато.
Движението на всички МПС по булеварда, в посочения участък е спряно за всички МПС, включително и за масовия градски транспорт.
Обходният маршрут за движещите се МПС и автобусите от масовия градски транспорт по време на изпълнение на втория етап е:
-посока Устово – Смолян, след кръстовище Лидл, под надлеза движението се спира за движение на МПС и се ползва обходен маршрут по ул.“Белия камък“- ГПК – Миньорска
-посока Смолян – Устово – вход/изход - АРЗ ,ГПК, ул. „Белия Камък“.
Отговорник за изпълнението по въведената временна организация на движение, е инж. Петър Сулинаджиев - мобилен номер 0888 721 116, представител на изпълнителя „ИСА – 2000“ЕООД.
По време на действие на Заповедта, „ИСА – 2000“ ЕООД , гр. София се задължава да осигурява преминаването на автомобили със специален режим на действие, приоритетно и без забавяне.