ПловдивВИЖ ВСИЧКИ

Младежки център - Пловдив организира отворена онлайн дискусия относно младежката политика на града на 10 април

08 април 2021 | 17:05

Снимка: Община Пловдив

Пловдив. След успешно проведената информационна среща за актуализиране на „Стратегията за младежката политика на град Пловдив 2010-2020 г.“, Общинско предприятие „Младежки център - Пловдив“ организира отворена онлайн дискусия от 10.00 ч. на 10 април 2021 г. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.

Поканени са всички младежи, представители на Ученически и Студентски съвети, неправителствени организации и институции, както и всички заинтересовани лица по темата. Целта на тази среща е да бъде създадено пространство, в което всеки участник да сподели своите предложения за подобряване на средата на младежката общност в града и да участва активно в процеса по актуализиране на стратегията за периода 2021-2030 г.

Всички, включили се в дискусията, ще имат възможността:
- да представят своите идеи за развитието на младежката общност в града;
- да допринесат за формирането и надграждането на дългосрочна визия за постигането на активно младежко гражданско участие;
- да проектират средата и условията за реализирането на собственото си бъдеще;
- да формират трайни и устойчиви процеси по обединяване и сплотяване;
- да координират своите решения и цели в една обща кауза.

Събитието ще се проведе онлайн на 10 април 2021 г. (от 10.00 ч. в платформата Zoom).
Всеки, който желае да участва в срещата, е необходимо да попълни регистрационна форма - тук. За регистриралите се участници в информационната среща това не е необходимо, като на тях ще бъде изпратен линк за включване преди събитието.