БлагоевградВИЖ ВСИЧКИ

Обявен е конкурс за послание, което да бъде част от концепцията на Сандански за утвърждаване и популяризиране на общината като туристическа дестинацията

23 февруари 2021 | 12:46

Снимка: Агенция "Фокус"

Сандански. Община Сандански е утвърдена туристическа дестинация, лесно разпознаваема, притегателна и красива. За да представи и разгърне цялостния туристически потенциал, търси вдъхновяващо послание, което да бъде неразделна част от концепцията на Община Сандански за утвърждаване, развитие и популяризиране на дестинацията, както на българския, така и на международния туристически пазар, предаде репортер на Радио „Фокус” – Пирин.

Слоганът ще бъде разпространяван във всички печатни рекламни материали, информационни и други носители, уеб сайтове, електронна реклама, социални мрежи и медии.

В конкурса може да участват всички български и чуждестранни физически и/или юридически лица, всеки с до ТРИ предложения за туристически слоган на община Сандански, съответно на български и английски език. Крайният срок за участие е 20.03.2021 г. Предложения за слоган могат да бъдат подавани само по електронен път, на e-mail: oba_sandanski@abv.bg. Наградният фонд за туристически слоган е 500 лв.

Ливия НИНОВА