ПолитикаВИЖ ВСИЧКИ

Тома Биков, ГЕРБ: Надявам се президентът да прекрати линията си за саботиране на изборния процес с внушаване на недоверие в него

14 януари 2021 | 18:21

Снимка: "Фейсбук" профила на Тома Биков

София. Бих изразил надежда президентът да прекрати линията си за саботиране на изборния процес с внушаване на недоверие в него. Това каза в изявление депутатът от ГЕРБ Тома Биков, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Трансформацията на президента, който се превръща от говорител на парламентарната опозиция в говорител на извънпарламентарната, не бива да бъде за сметка на доверието в изборите. Ще му кажа, ако не го е разбрал, че не машините и пликовете гласуват, гласуват хората. Трябва да се борим за тяхното доверие, който не го е разбрал ще загуби и тези избори“, обясни Биков.

Георг Георгиев, зам.-министър на външните работи и лидер на Младежи-ГЕРБ, коментира, че президентът се опитва да създаде хаос и да насади чувството и желанието в хората да не гласуват, да ги отчужди от изборния процес. „И в крайна сметка да компрометира неговата честност, за да може хората да бъдат разочаровани, което е върху тези, които организират изборите“, допълни той.

Теодора ПАВЛОВА

Свързани новини