ПолитикаВИЖ ВСИЧКИ

На свое съвещание областната структура на АБВ - Габрово избра за областен координатор на партията Детелина Кьосова, кмет на дряновското село Царева ливада

18 октомври 2020 | 13:57

Снимка: ПП АБВ

Габрово. Областната структура на АБВ - Габрово проведе съвещание с участието на представители на четирите общини и на председателя на ПП АБВ Румен Петков, на което избра за областен координатор на партията Детелина Кьосова, втори мандат кмет на дряновското село Царева ливада. Това съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ.

Пред актива на партията в Габровска Област Румен Петков коментира и настоящата политическа обстановка, като подчерта, че правителството, начело с министър председателя, както и главният прокурор, корупцията и престъпленията по високите етажи на властта е време да отидат в историята. Той добави, че порочният начин на управление на държавата води до задълбочаващото се усещане у българите за липса на справедливост и липса на перспектива. Петков бе категоричен за необходимостта от консолидация на лявото политическо пространство – широк ляв формат, убедителен за обществото, който да излъчва перспектива. Ако левите партии искат да покажат на обществото политически проект в лявото със средносрочна перспектива, той трябва да излъчва сила и енергия, добави той.