ИнституцииВИЖ ВСИЧКИ

Премиерът Бойко Борисов: Днес е големият християнски празник на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов, пожелавам на всички здраве, успехи и благополучие

17 септември 2020 | 08:22

Снимка: "Фейсбук" профил на Бойко Борисов

София. Днес е големият християнски празник на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов. Пожелавам на всички здраве, успехи и благополучие. Честито и на имениците. Това написа в профила си в социалната мрежа "Фейсбук" премиерът Бойко Борисов по повод Деня на светите Вяра, Надежда и Любов и майка им – София.

"Отбелязваме и Деня на град София. Радостен съм, че столицата продължава да се развива и да става все по-хубава и приветлива. През последните години градът се промени и модернизира – действащото метро вече е с дължина от 48 км, ремонтирани и изградени бяха множество ключови булеварди, жизненият стандарт се повиши. Промените са видими и са към по-добро.Убеден съм, че развитието на инфраструктурата и условията за живот в София ще продължат с още по-бързи темпове. Стремим се да имаме една красива столица, която по нищо да не отстъпва на най-големите европейските градове", допълва той.