СпортВИЖ ВСИЧКИ

Миланов: Солидарни сме с клуба в тази ситуация

26 март 2020 | 11:36

Снимка: levski.bg

София. Капитанът на Левски Живко Миланов е сред тези, които веднага са се съгласили да получават по-ниски месечни възнаграждения. Той заяви, че в отбора няма играчи, които мрънкат за заплати. "Най-малкото, което мога да направя, е да кажа "Благодаря" на феновете. В този труден момент застанаха зад любимия отбор и показаха кой е най-подкрепяният тим в България. Помощта е и финансова, защото хората допринасят Левски да плаща своите задължения. Не говоря за заплатите на футболистите, защото ние не ги получаваме в момента, но се плаща на учреждения и фирми, което е важно.

Да, ние сме професионалисти и имаме семейства и разходи, но знаем каква е ситуацията в клуба и се опитваме да бъдем солидарни. Нито един футболист не е правил проблеми. Ние, българите, го разбираме много добре, а чужденците също се опитват да влязат 8 положението. Аз съм бил чужденец 6 няколко страни, 6 които съм играл, и когато не си получаваш възнаграждението, е нормално да има напрежение. Левски е доказал през всичките години, че успява да се справи. Нека премине пандемията и вярвам, че нещата ще се наредят", заяви Миланов пред dsport.bg.

"Поддържам контакт с изпълнителния ни директор. Точно това се разбрахме с него, че е най-важно да ни предава нещата, каквито са, а не да ни лъжат. Това и прави. Няколко пъти ни е обяснявал ситуацията каква е. В момента няма пари, а ние се опитваме да влезем в положението на клуба", каза бранителят на сините.