ИнституцииВИЖ ВСИЧКИ

КЕВР ще проведе обществено обсъждане на проект на решение за изменение на цените на електрическата енергия във връзка с изменение на цените на природния газ от 1 април

26 март 2020 | 07:29

Снимка: Агенция "Фокус"

София. От 10.30 часа в сградата на КЕВР на бул. „Княз Ал. Дондуков“ 8-10, ет. 4, ще се проведе обществено обсъждане на проект на решение за изменение на цените на електрическата енергия във връзка с изменение на цените на природния газ от 1 април 2020 г. Това съобщиха от пресцентъра на КЕВР.

В тази връзка КЕВР кани за дистанционно участие в общественото обсъждане всички заинтересовани лица по смисъла на чл. 14, ал. 2 от Закона за енергетиката – държавни органи, браншови организации, енергийни предприятия, клиенти и организации на потребители, чрез предварително заявени писмени въпроси и изказвания и чрез програмата за съобщения Skype.

Проектът на решение и доклад относно изменение на цените на електрическата енергия във връзка с изменение на цените на природния газ от 1 април 2020 г. са качени на интернет страницата на КЕВР.