ТрафикВИЖ ВСИЧКИ

Движението по главен път Е-79 в участъка Благоевград – Железница от км 367 до км 368 се осъществява с повишено внимание поради изграждане на виадукт

14 януари 2020 | 17:34

Снимка: Агенция "Фокус"

Благоевград. Движението по главен път Е-79 в участъка Благоевград – Железница от км 367+960 до км 368+405 се осъществява с повишено внимание поради изграждане на виадукт на автомагистрала „Струма” над пътя. Това съобщиха за Радио „Фокус“ - Пирин от Областно пътно управление – Благоевград. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. Водачите е необходимо да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, съобразно създадената организация на движение до 28 февруари.

По същия път, но в участъка Благоевград – Симитли от км 381+000 до км 382+000 преминаването се осъществява в едната лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и се регулира от сигналисти до 17 януари.

Нормално проходими са основните пътни артерии в област Благоевград. Преминаването по автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и второкласен път 19 Симитли – Гоце Делчев се извършва нормално. Не са регистрирани тежки пътни инциденти в област Благоевград.

Повишена е опасността от падащи камъни в Кресненското дефиле, както и в района на проходите Предел и Папаз Чаир.

Ливия НИНОВА