ПолитикаВИЖ ВСИЧКИ

Манол Генов, БСП: Призовавам да не разочароваме избирателите на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ и да гласуваме 300 лв. минимална пенсия

03 декември 2019 | 18:48

Снимка: Личен архив

София. Призовавам да не разочароваме избирателите на ГЕРБ и „Обединени патриоти“ и да гласуваме 300 лв. минимална пенсия. Това каза народният представител от ПГ на „БСПза България“ и член на Изпълнителното бюро на партията Манол Генов по време на дебата за минималната пенсия, предаде репортер на Агенция „Фокус“.
Манол Генов посочи, че Павел Шопов е бил много прав в изказването си, че е крайно време да се изпълни обещанието за минимална пенсия от 300 лв.

„Прав сте, че това е наистина последното гласуване в този мандат на пълен бюджет на това правителство. С онова обещание за 300 лв., с което господа управляващите, отново направиха няколко лупинга и превъртяха българския народ, може би ще вдигнете размера догодина, когато се гласува бюджетът за първите три месеца“, каза народният представител от БСП.

Манол Генов призова народните представители да продължат борбата и да не позволяват да се разочароват избирателите на управляващите.
Деница КИТАНОВА