ПолитикаВИЖ ВСИЧКИ

Румен Петков, АБВ: Донасям с оглед разразилата се крупна антишпионска дейност за шпион, укрил се в редиците на българския парламент, шпионинът се казва Александър Паунов

11 септември 2019 | 17:26

Снимка: ПП АБВ

София. Донасям с оглед разразилата се крупна антишпионска дейност за шпион, укрил се в редиците на българския парламент, шпионинът се казва Александър Паунов. Това се казва в "донос" от председателя на ПП АБВ Румен Петков, изпратен от пресцентъра на партията.
В "доноса", озаглавен "В очакване на Вишински и Джоузеф Маккарти", се посочва:
"Достопочтени, донасям на Вашето внимание с оглед разразилата се крупна антишпионска дейност, за шпион, укрил се в редиците на българския парламент, сред други 239. Шпионинът се казва Александър Паунов. Върху него могат да се хвърлят доказуеми обвинения за стремежа му да пренасочи външнопилитическата ориентация на Р България. Донасям на Вашето внимание и конкретните факти:
1. Паунов е дете на активни борци – сам по себе си факт, достоен за запрещение, от което най-много ще бъде зарадвано лицето „С“;
2. В Народното събрание той гласува „против“ влизането на България в НАТО;
3. В Народното събрание се въздържа при гласуването за членството ни в ЕС;
4. Гласува против изпращането на наши войски в Ирак;
5. Депозира искане за изтеглянето на войските ни от Ирак;
6. Гласува против американските бази в България ( представяте ли си за какво предателство става дума);
7. Безочието и противодържавната му дейност стигнаха дотам, че предложи в Р България да се проведе референдум дали да останем в ЕС и НАТО.
На фона на тези му крупни престъпни противодържавни дейности, онзи келеш Малинов, изглежда пионерче (най-много да му води с някой лев).
Този мерзък тип, това дълбоко подмолно лице, този изключително потаен шпион е прикривал тази си дейност, стенограмите на Народното събрание, бидейки дълбоко убеден, че точно там никой няма да погледне (най-малко от упоменатите адресати).
Предлагам да бъде арестуван незабавно и с него да бъдем безкоромисни по натовски, т.е. в кауша до живот и никакви гаранции и свобода.
ПП. Надявам се лицето „С“ да ми е благодарна също до живот за тези ми инициативи.
Предано Ваш, както и на всички преди и след Вас, не си полагам името, поради загрижеността си да заема подходящо място на „Орлов мост“ в очакване на следващите.
Все пак за протокола: Румен Петков".