БлагоевградВИЖ ВСИЧКИ

Маргарита Мачева, Драматичен театър „Никола Вапцаров“: Постановката „Портретът на Дориан Грей“ е мащабен проект за нашия театър

12 февруари 2019 | 21:33

Снимка: Агенция "Фокус"

Благоевград. Постановката „Портретът на Дориан Грей“ е мащабен проект за нашия театър. Това каза пред Радио „Фокус“ – Пирин Маргарита Мачева, директор на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград. По думите й мотивацията на целия екип е много силна.
„Всички актьори, служби и администрация работим за успеха на проекта“, заяви Маргарита Мачева. Тя допълни, че се работи много активно и усилено, почти денонощно, което не е преувеличено. „Работим затова театъра да се развива в посоката, в която вярваме, че ще се получи“, каза още Маргарита Мачева. Тя заяви, че проекта, който са започнали е различен и такова нещо не се е реализирало последните години. „Вярваме, че в театъра трябва да се създава сериозно изкуство, което изисква много усилия и много професионализъм“, добави Маргарита Пачева. Директорът коментира, че когато се създават смислени проекти е нормално хората да имат интерес.
Денис НИКИФОРОВ