БлагоевградВИЖ ВСИЧКИ

Маргарита Мачева, Драматичен театър „Никола Вапцаров“: На деня на влюбените актьорът Аладин Алиибрахим ще представи своето stand – up шоу за първи път на театрална сцена

12 февруари 2019 | 21:01

Снимка: Агенция "Фокус"

Благоевград. На деня на влюбените актьорът Аладин Алиибрахим ще представи своето stand – up шоу и то за първи път на театрална сцена. Това каза пред Радио „Фокус“ – Пирин Маргарита Мачева, директор на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград. Тя отбеляза, че това е един от любимите млади актьори на театъра.„Това представление е много забавно и е в модерна форма, която е много интересна“, посочи Маргарита Мачева.
По думите й представлението е насочено към младите хора. „Актьорът разказва за несгодите в личния си любовен живот по документален и реален начин за собствения си живот, което е забавно изживяване“, добави директорът. Тя коментира, че това е авторски текст на Аладин Алиибрахим, с помощта на неговия приятел Георги Янев. „Шоуто със сигурност не представя отличния опит на актьора, а напротив. Лишен от баналности или битовизъм, Аладин споделя абсурдите на живота си“, заяви Маргарита Мачева. Тя съобщи, че публиката ще може да види много абсурдни истории и нелепи ситуации, които разкриват личния опит на Аладин, който заради жена остана без кола, гръбнак и достойнство.
Денис НИКИФОРОВ