БлагоевградВИЖ ВСИЧКИ

Акценти в предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ – Пирин

11 февруари 2019 | 14:19

Снимка: Агенция "Фокус"

Петрич. В днешното издание на предаването „Петрич – древен и вековечен“ по Радио „Фокус“ – Пирин ще започнем с най-важното събитие от изминалата седмица, а именно - съвместната среща между представители на бизнеса и общинското ръководство с представители на Агенция „Пътна инфраструктура“.
Министерството на отбраната ще финансира с над 30 000 лева възстановяването на военни паметници в Петрич. Общината също ще участва финансово по възстановяването на мемориалните знаци. Наш събеседник по темата ще бъде Методи Бисерков, началник на отдел „Образование“ в Община Петрич.
Утре – 12 февруари отбелязваме годишнина от рождението на Иван Тодоров Ангов. Той е български революционер, деец на Вътрешната македоно-одринска революционна организация и просветен деец. Повече за живота и делото му ще научим от Сотир Иванов, директор на Исторически музей – Петрич.

Очакваме и Вас на телефоните в студиото: 0885 303 373 и 073/ 88-55-81, или на e-mail: pirin@focus-news.net, за да коментирате всичко, което Ви интересува, по отношение на втората по големина община в Благоевградска област – Петрич.
Слушайте предаването „Петрич – древен и вековечен“, за да опознаете и да обикнете древната и вечна община Петрич.
Предаването се излъчва на честотите на Радио „Фокус“ – Пирин от 15.00 до 16.00 часа всеки понеделник, с водещ Натали Стефанова.