КюстендилВИЖ ВСИЧКИ

Кюстендил: Спукана жлъчка и масивен кръвоизлив на всички органи са причина за смъртта на 49-годишния мъж в кв. „Бузлуджа”

11 февруари 2019 | 14:11

Снимка: Радио "Фокус"

Кюстендил. Спукана жлъчка и масивен кръвоизлив на всички органи са причина за смъртта на 49-годишния мъж в кв. „Бузлуджа” в Кюстендил от 8 февруари. Това съобщиха за Радио „Фокус” – Кюстендил от Окръжната прокуратура. Данните от назначената съдебномедицинска експертиза сочат, че при починалия има спукана жлъчка, което е довело и до масивен кръвоизлив в останалите органи. По стандартна процедура досъдебното производство е образувано по член 115 от Наказателния кодекс. Предстои да бъдат приключени следствените действия, след което делото ще бъде докладвано на наблюдаващия прокурор, който трябва да го реши по същество.
„Фокус” припомня, че на 8 февруари беше открито тялото на мъж, опряно на предна седалка на лек автомобил, паркиран в квартал „Бузлуджа” в Кюстендил. Установена е самоличността на мъжа, който е на 49 години, от Благоевград, и е роднина на собствениците на автомобила.
Венцеслав ИЛЧЕВ