ТрафикВИЖ ВСИЧКИ

Благоевград: Движението в участъка от Кресна до Сандански, км 400 до км 426, се осъществява в едната лента за движение поради ремонт

09 ноември 2018 | 18:33

Снимка: Агенция "Фокус"

Благоевград. Движението в участъка от Кресна до Сандански, от км 400+000 до км 426+000, се осъществява в едната лента поради частични ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Това съобщиха за Радио „Фокус“ – Пирин от Областно пътно управление – Благоевград. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и светлинни източници. Необходимо е шофьорите да преминават в района с повишено внимание и съобразена скорост в свободната лента, съобразно създадената организация на движение. Ремонтите се извършват е в часовете от 18.00 часа до 06.00 часа, до 10 ноември.
През днешния ден няма регистрирани тежки пътни инциденти в областта. Не е имало сигнали и за паднали камъни, които да са затруднявали трафика по републиканската пътна мрежа. Пътните настилки са сухи. С нормална интензивност е движението по главен път Е-79, второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев и автомагистрала „Струма“ в Благоевградска област.
От Областно пътно управление-Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства шофьорите да се движат със съобразена скорост и да спазват правилата за движение.
Денис НИКИФОРОВ