ЗдравеопазванеВИЖ ВСИЧКИ

Доц. Георги Йорданов, БСП: Не можах да разбера министър Ананиев като упрек или като похвала визира извънпарламентарните консултации на БСП по вота на недоверие

11 октомври 2018 | 16:48

Снимка: Народно събрание

София. Не можах да разбера министър Ананиев като упрек или като похвала визира извънпарламентарните консултации на БСП по вота на недоверие. Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ и заместник-председател на Комисията по здравеопазване доц. Георги Йорданов по време на заседанието на Здравна комисия във връзка с реформата в здравеопазването, предаде репортер на Агенция „Фокус“ . Доц. Йорданов каза това във връзка с изказването на министър Кирил Ананиев, че една политическа сила е провела срещи и те са обсъдили едностранно предложенията за здравна реформа. По отношение на реформата, депутатът заяви, че ще си запази критичния анализ на предложените модели за по-късен етап.
„Първото, което искам да кажа, че приемането на тези нови модели изисква участието на още две категории. Това са българските граждани и българските до този момент доброволни здравни застрахователи“, каза доц. Йорданов.
Деница КИТАНОВА

Свързани новини