БлагоевградВИЖ ВСИЧКИ

Благоевград: „One Love Tour” ще се проведе в Банско на 21 юли

12 юли 2018 | 13:54

Снимка: Агенция "Фокус"

Банско. „One Love Tour” ще се проведе в Банско на 21 юли. Това съобщиха от пресцентъра на Община Банско. Броени дни остават до гостуването в Банско на второто издание на българо – македонското турне One Love Tour 2018. Стартирало именно от Банско миналата година, музикалното събитие набра скорост и дори бе културен акцент в контекста на подписването на българо-македонското споразумение за добросъседство, както и споразумението между Гърция и Македония, касаещо името на югозападната ни съседка.
Тази година фестивалният формат залага на игри на „Фермата”, улица на занаятите, и разбира се на едни от най-добрите имена от българската и македонската поп сцена.
На 21 юли, централният площад в планинският курорт ще избухне с ритъма на Криско, Слаткаристика; Next Time; Графа и много други. Водещ на събитието ще бъде Ники Станоев, който притежава уникалния талант „да ни счупва от смях”. Още от сутринта феновете, гостите и жителите на Банско ще имат възможност да се забавляват, а най-малката публика също няма да бъде забравена – за нея Сливенският градски театър е подготвил любопитна театрална постановка. Всички събития в програмата са безплатни.