БлагоевградВИЖ ВСИЧКИ

Благоевград: Зам-кметът Христина Шопова и председателят на Общинския съвет Радослав Тасков пожелаха успех на Випуск 2018

17 май 2018 | 20:49

Снимка: Община Благоевград

Благоевград. Заместник-кметът на Благоевград с ресор култура и хуманитарни дейности Христина Шопова и председателят на Общинския съвет Радослав Тасков пожелаха успех и светло бъдеще на завършващите абитуриенти Випуск 2018. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград. Зрелостниците се събраха пред зала „22 септември“, където си направиха общи снимки, след което с широки усмивки и знаковата табела „Аз обичам Благоевград“ се отправиха към LARGO MALL. На входа на търговския център те бяха посрещнати тържествено от Биг Бенд – Благоевград, което допринесе за празничното настроение на завършващите ученици и техните учители. За гостите на коктейла специално бе постлан червен килим, по който те преминаха.
„За мен е чест да Ви поздравя от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов. Много мислех какво да Ви кажа и реших това да бъде само едно- да помните винаги този момент! Помнете града, огледайте се и запомнете своите съученици и винаги си помагайте! Тези приятелства, които сте създали, ще останат вечни и непреходни. От тук, колкото и клиширано да звучи, започва истинският живот, но Вие не се плашете- мечтайте, сбъдвайте мечтите си, защото можете! Вие сте умни, интелигентни! Пожелавам Ви „На добър час“, каза в част от приветствието си зам.- кметът Христина Шопова.
По време на празничния прием бяха поднесени изненади на зрелостниците от Випуск 2018.
Председателят на Общински съвет- Благоевград Радослав Тасков също отправи своите пожелания към завършващите за здраве и успешна реализация.
Тържеството съвпадна с рождения ден на един от абитуриентите, който получи подарък - таблет. Всички присъстващи получиха и значки с надпис „Аз обичам Благоевград - Випуск 2018“ с логото на Община Благоевград. Тържеството беше наситено с положителни емоции и добро настроение.