Стара ЗагораВИЖ ВСИЧКИ

Стара Загора: Община Казанлък награди репортер на „Фокус“ за най-обективно отразяване на Общината

12 октомври 2017 | 17:04

Снимка: Община Казанлък

Казанлък. 11 служители на Община Казанлък бяха отличени за своята работа със сертификат и книга по повод Деня на българската община, които им бяха връчени от кмета Галина Стоянова по време на официална церемония, предаде кореспондент на Радио „Фокус“. Кметът на Казанлък благодари на общинските служители, че устояват на трудностите и предизвикателствата и вършат работата си с радост. “Вие правите добро и имате мисия – да правим Казанлък добрия град, хората в него да се обичат и той да се въздига“, каза кметът.
7 даровити деца в сферата на изкуството, културата и спорта получиха годишна стипендия в размер на 1560 лв., която им беше връчена от председателя на Общинския съвет в Казанлък Николай Златанов.
За първа година Община Казанлък присъди и награди за обективно медийно отразяване и обективен журналист, като наградените са определени в резултат на проведена анкета сред 1000 души – общински служители и жители на Казанлък. Награда за „Обективно отразяване на Общината“ за медия беше присъдена на един от местните сайтове в Казанлък, а за журналист – на репортера на Информационна агенция и Радио „Фокус“ Славяна Гайдарова.
П време на тържеството по повод Деня на българската община стана известен и кметът на месец септември в категорията „Образование и култура - съвместна работа с училище, детска градина, читалище“ – кметът на село Копринка Стойчо Василев.
В края на церемонията бе прожектиран и филмът на вокалиста на „Юрая Хийп“ Джон Лоутън за Долината на розите и тракийските царе.