Гореща темаВИЖ ВСИЧКИ

В навечерието на тур II

02 ноември 2019 | 13:17

Днес е ден за размисъл преди втори тур на местните избори на 3 ноември. Балотажи ще се проведат в общо 105 общини в цялата страна. В 18 областни центрове ще се проведе втори тур на местния вот, сред тях са: София, Благоевград, Варна, Пловдив, Плевен, Русе и Ямбол. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на ноември. За участие в местните избори в ЦИК регистрираните партии и коалиции са общо 66: 59 партии и 7 коалиции.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Нормално протича денят за размисъл в Разград


Нормално протича денят за размисъл в Разград. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия- Разград. Подаден е една жалба за един агитационен материал. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.


Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Без проблеми протича денят за размисъл в София

Без проблеми протича денят за размисъл в София. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия- София. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Нормално протича денят за размисъл в Добрич


Нормално протича денят за размисъл в Добрич. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия- Добрич.. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Без жалби и сигнали протича денят за размисъл в Шумен

Без жалби и сигнали протича денят за размисъл в Шумен. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия- Шумен.. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Без проблеми протича денят за размисъл в Перник

Без проблеми протича денят за размисъл в Перник. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия- Перник.. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Спокойно протича денят за размисъл в Силистра

Спокойно протича денят за размисъл в Силистра.. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия- Силистра.. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Спокойно протича денят за размисъл в Ямбол

Спокойно протича денят за размисъл в Ямбол. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия-Ямбол. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Спокойно протича денят за размисъл в Ловеч

Спокойно протича денят за размисъл в Ловеч.. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия- Ловеч.. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Нормално протича денят за размисъл в Пазарджик

Нормално протича денят за размисъл в Пазарджик.. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия- Пазарджик. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.


Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Нормално протича денят за размисъл в Благоевград

Нормално протича денят за размисъл в Благоевград. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия-Благоевград. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Спокойно протича денят за размисъл в Плевен

Спокойно протича денят за размисъл в Плевен. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия-Плевен. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Нормално протича денят за размисъл в Русе

Нормално протича денят за размисъл в Русе. Това съобщиха за Агенция Фокус от Общинска избирателна комисия-Русе. Няма регистрирани случай на жалби. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Нормално протича денят за размисъл преди втори тур в столицата

Нормално протича денят за размисъл преди втори тур в столицата. Това съобщиха за Агенция "Фокус" от Общинската избирателна комисия - София. Няма регистрирани жалби и сигнали в днешния ден. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на 3 ноември.

Агенция "Фокус"
Местни избори 2019: Днес е ден за размисъл в 105 общини

Днес е ден за размисъл преди втори тур на местните избори на 3 ноември. Балотажи ще се проведат в общо 105 общини в цялата страна. В 18 областни центрове ще се проведе втори тур на местния вот, сред тях са: София, Благоевград, Варна, Пловдив, Плевен, Русе и Ямбол. В деня за размисъл не е позволено да се извършва предизборна агитация. Съгласно Изборния кодекс не разрешено в този ден да се публикуват данни от социологически проучвания, от допитвания до общественото мнение, както и от екзитпол за резултатите и нагласите на избирателите за подкрепа на определена партия, коалиция, местна коалиция или независим кандидат до приключването на изборния ден до 20.00 часа на ноември. За участие в местните избори в ЦИК регистрираните партии и коалиции са общо 66: 59 партии и 7 коалиции.